A Manooka születése

 Kedves Látogató!

Örülök, hogy ránk találtál. Engedd meg, hogy bemutatkozzam és elmeséljem a mi történetünket. Tóthné Varga Dorottya vagyok, de a barátaim csak Dorisznak hívnak. 

Az egész úgy kezdődött, hogy megszülettek az ikreink… Nem, mégsem. Úgy kezdődött, hogy megszülettek a barátaink és rokonaink gyermekei. Mi pedig csak mentük-mentünk: babalátogatóba, keresztelőre, születésnapra. És folyton ajándékokat kerestünk az apróságoknak. Aztán jöttek hozzánk is a látogatók, és persze hozták az ajándékokat. Nem voltak könnyű helyzetben, hiszen rengeteg minden van már a piacon, de amikor az ember valami különlegesen szépet szeretne, akkor nem biztos, hogy talál. Tudom, mert mi is sokáig hasonló cipőben jártunk, amikor akár a saját lurkóinknak szerettünk volna beszerezni kedves és igényes ajándékokat.

Aztán lassan kezdtük felfedezni azokat a gyártókat, akiknek a termékeiből gyakorlatilag bármit választhatunk, mert sosem fogunk vele mellé. Ők mind magyar alkotók, akik kézzel és rengeteg szeretettel készítik a portékáikat. Így történt, hogy megszületett ennek a webáruháznak az ötlete, ahol biztosan mindenki talál ajándékot a legkisebbeknek. Sőt, rögtön kész ajándékcsomagot: olyat, amiben sem az ajándékozó, sem a megajándékozott biztosan nem fog csalódni.

Majdnem egy teljes évet dolgoztunk azon, hogy olyan termék kerüljön ki a kezünk közül amire büszkék lehetünk. A férjem, Gergő dolgozott a technikai részeken, én pedig a termékpaletta kialakítását vállaltam föl: mindkettő rengeteg kreativitást és kitartást kívánt. A teljes koncepció közös munka volt, amit nagyon élveztünk, és reméljük, hogy az eredménye – a kezdeti nehézségek ellenére – a vásárlóinkat is meg fogja győzni.

Köszönjük a rengeteg biztatást a családunktól, barátainktól és a partnereinktől!

Köszönjük, hogy minket választotok!
Dorisz és Gergő